Ajankohtaista

Arctic Geoinvest KICK OFF -tilaisuus Santasportissa Rovaniemellä 13.6.2017


Arctic Geoinvest -KICK OFF vauhdittaa T&K-toimintaan kytkeytyviä liiketoimintamahdollisuuksia ja tuo esille seudulla tehtävää arktista huippututkimusta. Ohjelmassa luvassa kiinnostavia näkökulmia sekä tutkimuksen että yritysten näkökulmasta onnistuneesti toteutetusta innovaatiotoiminnasta, innovaatioiden kaupallistamisesta ja tarjolla olevista rahoituslähteistä.
Nyt on mahdollisuus hyvään verkostoitumiseen ja tavata mielenkiintoisia kontakteja helposti yhden aamupäivän aikana. Tilaisuus on suunnattu yrityksille ja tutkimusorganisaatioille, jotka etsivät uusia kumppanuuksia kehityshankkeisiinsa sekä vauhtia arktisten osaamisalojen kasvuun. Mukaan on kutsuttu yrityksiä eri toimialoilta, T&K -toimijoita, yrityskehittäjiä ja rahoittajien edustajia.
Tilaisuuden toteuttaa Tähtikunta Oy yhdessä partneritoteuttajiensa kanssa. Partneritoteuttajat ovat: Sodankylän geofysiikan observatorio, Ilmatieteen laitos, Geologian tutkimuskeskus, Paikkatietokeskus ja Lapin ammattikorkeakoulu.
Mukana: Rovaniemen Kehitys Oy, Digipolis ja KIDEVE Kittilä sekä Enontekiön ja Sodankylän kunnat.  

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoon ilmoittautumisen tarjoilujen ja materiaalien varmistamiseksi. Ilmoittaudu viimeistään 31.5.2017: merja.aikio-paavola@businesslappi.fi 


Ohjelma
8:00 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
8:30 Tervetuliaissanat, tilaisuuden avaaminen
8:35 Arctic Geoinvestin taustojen ja tavoitteiden esittely
9:00 Huomio innovaatioympäristöön – Tutkimus- ja kehityssektorin vastaus yritysten liiketoiminnan vauhdittamiseen
9:30 Success stories: Kasvua innovaatioilla; Case Roadscanners ja Case EHP Environment Oy
10:10 Miten jalostamme parhaat ideat innovaatioiksi?
10:40 Rahoitusta PK-yritysten kehityshankkeisiin
11:00 Yhteenveto ja loppusanat

Katso tarkempi ohjelma tästä.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Merja Aikio-Paavola (merja.aikio-paavola@businesslappi.fi tai puhelimitse 040 1738 760). Kutsua saa vapaasti jakaa omissa verkostoissanne.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA JA NÄKEMISIIN ROVANIEMELLÄ!